Miso polévka s rýžovými nudlemi

Ranní miso polévka

Začněte svůj den jak nejlépe umíte, zahřeje se a nastartuje trávení

Ingredience:

zeleninový vývar viz http http://www.chutnealepe.cz/zeleninovy-vyvar/

pórek, mrkev, celer, petržel, rýžové nudle

miso pasta, sůl, římský kmín, olej

Na oleji poduste pokrájenou zeleninu, zasolte, přidejte kmín, přiklopte poklicí a nechte dusit cca 10 minut. Pak podlijte vývarem a vařte do změknutí zeleniny, nakonec přidejte rýžové nudle a nechte přejít varem.

Do polévky rozmíchejte čajovou lžičku miso pasty (na 4 porce), polévku už nevařte.

Miso pastu nepřeváříme, zničili bychom enzymy podporující trávení.

Komentáře

komentáře

„Přátelství je součást lidského štěstí.“ Jan Werich